SP-22 De-Zal GT
Preparat do higienicznej antyseptyki rąk w przemyśle spożywczym i gastronomii. Wykazuje właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze. Posiada zdolność kumulowania się w naskórku, przez co charakteryzuje się przedłużonym działaniem (ok. 3 h). Niszczy drobnoustroje bytujące w głębszych warstwach skóry, które uwalniają się od rękawic np. podczas zabiegów. Zawiera substancje natłuszczające i nawilżające, zapobiegające wysuszaniu rąk i utrzymujące elastyczność skóry. Atest PZH nr HŻ/3946/2007. Preparat przebadany dermatologicznie wg normy B22569/4973/10.
Zastosowanie: Kontakt z żywnością (gastronomia, przemysł spożywczy).
Metody użycia:
– stosować bez rozcieńczania;
– Preparat należy wcierać porcjami w suche dłonie przez 30 sekund – czas ten jest równoznaczny z dwukrotnym powtórzeniem czynności
– Pozostawić do wyschnięcia;
– Higieniczna dezynfekcja rąk: 3ml preparatu;
Produkt dostępny w opakowaniach:
– 0,25l
– 1l (dozownik)
– 1l
– 5l
– 10l
– 20l
– 200l